Kissat


 Sähäkkä Astrid
 Astrid on syntynyt talossa noin vuonna 2005.  
Astrid käväisi toisessa kodissa, mutta aran ja hieman epäsosiaalisen luonteen takia palasi takaisin kotiin. Nyt vanhoilla päivillä huomannut, että rapsutukset on ihan kiva juttu ja ihan jokaisen vieraan saapuessa ei tarvitse sännätä ulos; voi vain poistua yläkertaan. 
Finduksen innoittamana alkanut jopa leikkiä.

                                            

Leppoisa Laban
Laban on Astridin isoveli. Toisin kuin Astrid, Laban on varsinainen nautiskelija. Niin elämän kuin ruuan suhteen. Tämä poika voisi syödä loputtomiin ja se kyllä näkyy kurveissa. Lempini "panssarivaunu" kuvastaa tätä lyhytjalkaista kisua hyvin. Kuitenkin kovan paikan tullen Laban on se, joka ottaa tilanteen haltuun ja pitää huolen, että reviiri pysyy omien hallussa.
Laban on kova tarinan kertoja.
Laban jätti lokakuussa 2016 kukkien nuuhkimisen ja chillailun ja poistui ajasta ikuisuuteen.
R.I.P Laban   Riiviö Findus
Findus on uusin tulokas, joka tunnetaan komeasta kiiltävästä turkista, pitkistä raajoista, ylväästä olemuksesta ja sosiaalisesta luonteesta.
Vuonna 2010 syntynyt Findus saapui naapurin kisun saatua pentueen. Findusta odotti pölkky, joten päätimme kasvattaa katraan kolmeen kissaan. Tämä hurjapää keksii mitä mahdottomimpia juttuja ja jaksaa riehua Astridin ja Labanin kanssa. Findus on myös oppinut miten aktivoida matte ja husse kiipeilemällä katonrajassa tai aiheuttamalla muuten kaaosta.
Tämä kiipeilyn mestari kapuaa lähes minne vaan. 
________________________________________________________________________________________________________


Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)