tiistai 14. marraskuuta 2017

Tulen tunnelmaa



Näin pimenevinä iltoina olen alkanut laittaa taas kynttilöitä ulos tunnelmaa luomaan. Mikään ei ole rentouttavampaa, kuin tuulessa lepattavan liekin katselu.






Pihalla on muutenkin mukava valaista kohdevaloilla ja luoda tunnelmia käyttäen nykyisin niin edullisia led valoja. Vähän lähempänä joulua lisään vielä jouluisia valoja vähän sinne ja tänne ja tunnelma on taattu. Jopa takapihalle näkyvä kuplahalli näyttää jättikuulta näin iltaisin ja luo mystisen tunnelman maisemaan.


Myös sisällä oleva avotakka pääsi taas koekäyttöön, mutta ikäväksi en saa sitä vetämään kunnolla mistään kikoista huolimatta, joten valitettavasti takan käyttö taitaa jäädä tältäerää todella satunnaiseen käyttöön. Täytynnee vaan uskoa, että järkevin ratkaisu on vaihtaa koko takka uuteen kesämmällä. Mutta nautinnollista sitä on katsoa alkuun, ennenkuin se päättää ryhtyä savuttamaan sisiään. Jos jollain on jotain ehdottomia kikkoja millä tuollainen avotakka saataisiin vetämään, kuuntelen ne mielelläni!




8 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat. Valot kyllä kuuluvat marraskuun iltoihin sekä ulkona että sisällä. - Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kynttilät ovat minunkin pimeitten iltojen pelastus. Avotakat ovat toisinaan hankalia, harmi ettet pääse nauttimaan siitä niin paljon kuin haluaisit. Ihana tunnelma kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Täytyy vähän urakoida takan kanssa vielä, jos sen saisi kuitenkin vetämään.

      Poista



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)