tiistai 17. kesäkuuta 2014

Lepopäivä

Olin työmatkalla Kokkolassa koko viime viikon ja ainoaksi vapaapäiväksi jäi sunnuntai. Otin nautiskeluvaihteen päälle ja päätin viettää lepopäivän, kaikki kun näyttivät voivan hyvin.

Nappasin kameran kainaloon, vaihdoin makrolinssin ja lähdin tallentamaan pihan kukkivaa kauneutta. Ja tietysti tuoksuttelemaan puutarhan ihanaa tuoksua! Päivänkakkaran kohdalla en voi mitään, että laulaa lurautan joka kerta säkeet "...sukat on sillä makkaralla ja lentää se päivänkakkaralla..."  Mistä lie tarttunut matkaan tuokin laulu, mutta se saa joka kerta hymyilyttämään.


2 kommenttia:

  1. Kaikkea ihanaa kuvissasi. Jännä, miten jotkut laulut tuppaavat tulemaan aina samoissa kohdissa. Minulla soi päässäni Keijujen häät -lastenlaulu 70-luvulta nähdessäni poimulehden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin etsiä Keijujen häät laulua, mutta en löytänyt. Jännittäävää miten äänet ja tuoksut tuovat jotain muistoja mieleen. Juhannusruusun tuoksu vie aina mummolan pihallle. Ihana tuoksu ja lämpimät muistot! Sitävarten niitä löytyykin vähän sieltä sun täältä pihaltani.

      PoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)