perjantai 2. tammikuuta 2015

Ihanaa alkanutta vuotta 2015!

Vuosi vaihtui ja katseet ja ajatukset kääntyivät vuodelle 2015!
Miten duunit lähtevät käyntiin, miten arki palaa ja.... mitä kevällä istuttaisi!!! Ihanaa kääntää katseet kevääseen ja istutus puuhiin. Mietin jo mitkä minun täytyisi kylmäkäsitellä, kuten Palavan rakkauden siemenet ja ehkäpä tsiljoonat akileijat, jotka syksyllä tilasin. Akileijat tosin ovat aina lähteneet kasvuun ilman kylmäkäsittelyäkin.
Haastavin on ehkä kuitenkin Huhtakurjenpolvi, joka vaatii kylmäkäsittelyn ja yli 40 asteen lämmön itääkseen! No kylmän se ehtii vielä saada ja onneksi löytyy lämpömatto, jolla voin kokeilla lämmön nostoa. Siitä tulee mielenkiintoinen projekti kevääksi!Tänään tällä on kaatosade ja säätiedoitus lupaa myrkyistä keliä illaksi ja yöksi. Pihalle on ilmestynyt taas pieniä lampia ja ojat pursuavat vettä. Herra kävi juuri hakkaamassa halkoja kori kaupalla, että olemme varauteneet, jos sähköt menee. Nyt kuitenkin hyppäämme autoon ja menemme katsomaan anoppia, joka on selvisi tänään tehdystä isosta, vaativasta leikkauksesta.

Toivottavasti kaikille koittaa ihana vuosi 2015, joka on täynnä iloisia asioita ja tapahtumia ja onnellista arkea!

5 kommenttia:

 1. Pikaista toipumista anopillesi ja erityisen hyvää kylvöonnea vuodelle 2015!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Anoppi oli tosiaan paljon pirteämpi kuin olimme odottaneet. Töölössä osataan kyllä hoitaa potilaat ja omaiset. Hatun nosto heille.

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Tästä se kevään odotus taas alkaa. Jostain syystä en saa kommentoitua Puutarhatonttuna, mutta haitanneeko tuo? Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Ehkäpä näin parempi, kuin Kiitos Puutarhatonttu! ;D

   Poista
 3. Köynnöspinaatti on meillä viihtynyt kylmässä kasvihuoneessa vuodesta toiseen, niinkuin kirjoitit rehottaen
  melkein liikaa. Onnea istutuksillesi.

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)