tiistai 23. syyskuuta 2014

Viherpiha

Tänään oli ilo taas päästä työskentelmään ViherPiha lehden päätoimittaja Auli Honkasen ja kasvitieteilijä Pentti Alangon kanssa, kun Aulista otettiin pääkirjoituskuvia.

Auli ja koskmoskukat

Vaikka kuvauksista oli kysymys ja molemmat tuli laittaa kauniiksi tilanteeseen sopivasti, niin eihän puutarhajupinoilta voitu välttyä. Aamu aloitettiin Aulin huikean kauniissa kodissa ja puutarhassa. Pentti bongasi liukuhihnalla pihalta harvinaisuuksia, kuten vanhan ajan Maurinmalvan ja silmälläpidettäviin luonnonkasveihin kuuluvan Huhtakurjenpolven. Saimme niistä "näytteet" mukaan, minulle siemeniä kasvatettavaksi ja Pentille taimenen kirjattavaksi. Aulin kotoa matka jatkui koko kuvausryhmän voimin Marketanpuistoon.

onnelliset harvinaisuuksien omistajat


Kuvaukset käynnistyi Marketanpuistossa, jossa pääsin ensikertaa käymään. Ja täytyy myöntää, että onhan se ihan mahtava paikka. Ideapuutarhat olivat todella mielenkiintoisia, mutta valitettavasti kylmyys ja viima vei suurimman innon tutustua paikkoihin. Ja täytyihän sitä keskittyä myös töihin.
Ehdottomasti täytyy käydä kevällä ja kesällä uudestaan, kun puutarha kukoistaa ja on lämmintä!

Jättimäinen poppeli sopi taustaksi


Kaiken kaikkiaan Marketanpuisto tarjosi mitä mainioimmat kuvauspaikat ja ihanan Pentin opastuksella sain valtavan määrän uutta tietoa, niin kasveista kuin puutarhan tekemisestä.
Ja iso kiitos Aulille, että pääsimme ihailemaan puutarhaa. Ihan mahtava päivä!

Team Viher (ihan)Pihalla! Kuvaaja, Stylisti ja Meikkaaja. 

2 kommenttia:

  1. Voi varmasti huikea "työpäivä" sinulla!

    VastaaPoista
  2. Ei tosiaan välillä tunnu työpäivät työpäiviltä, kun seurana on mielenkiintoiset ihmiset ja mestakin tällainen.

    VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)