sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Haastava haaste
Nyt hasteita on sadellut ympäri blogiyhteisöä ja minullekkin tupsahti sellainen. Syvennyin kysymyksiin ja  vastasiin  niihin. Etsin 5 uutta blogia, jotka ei vielä olleet saaneet haastetta (ei muuten ole ihan helppo tehtävä) ja kirjotin omat kysymykseni. Kaikki oli julkaisua varten valmista, mutta halusin korjata vielä pienen asian tekstistäni. Näppärä Ctrl+Z poistaa edellisen tekemisen ja sitä käyttyäen naputtelin muutaman kerran taaksepäin silla seurauksella, että koko teksti hävisi. Mahtavaa!!!
Ja ennenkuin ehdin mitään tehdä, oli automaatti tallennus tallentanyt tyhjän sivun. Joten tässä tämä haaste nyt siiten on, blanco, hävineenä taivaan tuuliin.
Asia risoo sen verran, että kiitän haasteesta ja siirryn seuraavaan blogikirjoitukseen. Ensikerralla paremmalla onnella saatte ehkä lukea jopa vastauksia!

Hetken fiiilis

Mukavaa sunnuntaita kaikille kuitenkin!

6 kommenttia:

 1. Tiedän niin hyvin tunteen. Juuri, kun on saanut huolella tehdyn kirjoituksen valmiiksi tapahtuu se IKÄVIN, eli kun korjaa vielä jotakin tekstissä, hävitääkin vahingossa koko tekstin. Silloin ärräpäät ovat lähellä.

  VastaaPoista
 2. Varmasti harmittaa. Sanoo, eräs, joka on kokenut saman. Siinä ei enää viitsi ryhtyä samaa tekstiä uudelleen vääntämään. Etenkin, kun siitä ei samaa saa sitten millään.

  VastaaPoista
 3. No voi kökkö! Siis mikään ei ole niin raivostuttavaa, kun saa pitkästi tekstiä ja se häviää, syystä tai toisesta, taivaan tuuliin. Siitä ei todellakaan saa enää samanlaista, kuten Between totesi. Koetetaan nyt rivien välistä lukea mitä vastasit ja kenelle meni haasteet ;)

  VastaaPoista
 4. Tällaista sattuu tekeville! Vaikka harmittaahan se. Hienon kuvan olet löytänyt! Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Tuo on ikävä tilanne ja tunne. :( No pää pystyssä uuten postaukseen. :)

  VastaaPoista
 6. No kyllä ketutti oikein kunnolla, tuollainen. Ja ei ole muuten ekakerta kun käy noin. Kiitokset suportista! :D Kuten Pelakuu totoesi, pää pystyssä kohti uusia postauksia.

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)