lauantai 6. toukokuuta 2017

Nelson Garden MicroLeaf ja arvontaNyt, kun puutarhani on ikkunalaudalla, pitää miettiä tarkkaan mitä haluaa viljellä. Valitettavasti kaikki ihanuudet eivät mahdu, mutta onneksi löysin Nelson Gardenilta MicroLeaf sarjan. Se sisältää toinen toistaan herkullisempia versoja ja lehtiä salaatteihin ja ruokiin käytettäväksi.

Ensimmäinen erä MicroLeaf sarjan salaatteja sai kyytiä, kun kävin pari päivää reissussa ja Basic rasian kannet jäi auki. Aurinkoinen päivä oli kuivattanut hyvin kasvuun lähteneen kasvuston ja kaikki makasi pitkin multia, kun tulin takaisin. Pak Choi virkosi vedestä ja on taas voimissaan, kun Seraptansinappista kyllä valitettavasti suurin osa kuoli. Vinkki ja muistus itselleni: pistä kansi kiinni, kun lähdet matkalle.Nyt testissä on uudet, tämän vuoden, Nelson Garden MicroLeaf yrtit täysin uudistuneissa rasioissa. Uutuutena on mini härkäpapu, jonka pienen pieniä taimia voi käyttää salaatin lisukkeena. Rakastan härkäpapuja, mutta nyt niihin ei ole tilaa, joten tämä tuli todella iloisena yllätyksenä. Tuskin maltan odottaa ensimmäistä kasvustoa! Ja mikä parasta, kun leikkaa ensimmäisen lehtiparin yläpuolelta, taimi tuottaa aina uusia lehtiä, kuten monet MicroLeaf sarjan versoista.

Härkäpavun siemenet kannattaa liottaa ennen istuttamista ja istuksen jälkeen käyttää paripäivää pimeässä. Sen jälkeen ne nostetaan valoisaan lämpimään paikkaan ja kasvun pitäisi lähteä vauhdilla käyntiin.


Toinen verso-uutuus itselleni on vihanneskrassi. Sen pitäisi olla pippurisen makuinen ja todella nopeasti versova. Tämä testiin. Ja tietysti laitan rakastamani korianterin. Retiisi ja auringonkukan versot ja kurkkuyrtti voisivat olla myös jännittäviä testattavia. Rakastan salaateissa ja leivän päällä erilaisia makuvivahteita.Lisäksi sain testiin näppärät laiskanmiehen esikasvatussetit, jotka sisältää 3 eri ruukkutomaattia ja 3 eri Romansalaattia. Tästä ei kasvatus enää helpommaksi voi käydä.
-avaa paketti ja nosta kansi
-täytä kansi vedellä ja aseta kasvualastat veteen hetkeksi.
-kaada ylimääräinen vesi pois, laita kansipäälle ja jää odottelemaan
kun siemenet ovat itäneet poista kanssi ja jatka kasvatusta. Siirrä isompaan ruukkuun myöhemmin ja nauti antimista.

Koska Nelson Gardenilla on mielestäni niin helppoja ja monipuolisia kasvatettavia, haluan jakaa tämän ilon lukijoitteni kanssa.


Tätän julistan arvonnan Nelson Garden Micro Leaf setistä. Lahja sisältää uusimman Nelson Garden istutusastian ja uutuus verson, Härkäpavun. Istutusastiat ovat kovaa movia ja ne voi konepestä.  Näin ne ovat helposti käytettävissä puhtaana uudestaan ja uudestaan istuksiin.
ARVONTA

Kerro, oletko testannut Nelson Gardenin tuotteita ja mitä olet pitänyt niistä. Jätä myös sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoa varten. 
Arvonta suoritetaan sunnuntaina 13.5.2017 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. 

Onnea arvontaan!7 kommenttia:

 1. Onpas laaja valikoima minivihreitä. Nelsonilta olen kokeillut vihanneskrassin kasvatusta niiden kasvatusrasiassa, näppärä rasia. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut ja mukava olisi päästä kokeilemaan.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaikka onni ei osuisi kohdalle tällä kertaa niin suosittelen lämpimästi testaamaan. Todella näppärät kasvatettavat!

   Poista
 3. En ole valitettavasti päässyt vielä ollenkaan kokeilemaan! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata!! Ja nyt valon lisääntyessä kasvusto kasvaa todella runsaana ja nopeasti.

   Poista
 4. Noi minivihreitä ovat ihania! Olen kokeillut Nelson Gardenin primo vitamino idätyslaatikon, itujen kasvattamisen talvella. Näppärä oli ^_^

  VastaaPoista
 5. Enpä vielä ole kokeillut. Mukaan siis arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)