keskiviikko 14. helmikuuta 2018

PerPr open house 2018

Eilen kävin pikaisesti piipahtamassa PerPr:n OpenHouse 2018 tapahtumassa ja katsastamassa kevät/kesä 2018 uusimpia tuulahduksia.

Eniten odotin jo tutuiksi tulleen  Nelson Gardenin tapaamista ja jutustelua uusista kesän jutuista.
Kevättä ja kesää näyttää puhaltavan hillityt pastellit niin huonekaluissa, kattauksissa, sisustuksessa kuin istutuksissa. Nelson Gardenin tämän vuoden trendinä on kasveissa lilaa ja heidän uutuksissa näkyykin lilan eri sävyjä. On lila paprika 'Snacking Purple', kiinankaali 'Scarvita'  kuin kirsikkatomattti 'Tiger'. Myös tummat basilikat näyttäytyi esillepanossa.
Hillestorpilla oli ihana pastelli kattaus uutuuskaluston päällä. Hillitty harmaa toistui ulkokalusteista kuin myös esimerkiksi Carpe Diem Beds:in leijuvassa sängyssä. Huikea sänky sisälsi kaikki herkut moottoriselkänojasta hierontaan ja pisteenä i:nä sänky näyttyi leijuvan mukaan tulevan maton päällä. Johdottomana sen voi sijoittaa näyttävästi keskelle huonetta ja vau efekti on taattu!

Tarkett oli oivallisesti tehnyt uudesta kalanruotolaminaatista seinän, joka oli kerrassaan nerokas ratkaisu mielestäni. Tätä voisin ehkäpä käyttää kotonakin "vierashuoneen" seinällä, kun sen remontti jossain vaiheessa alkaa. Pitää vain muistaa, että laminaatti saattaa pullistua ulos matkalla, joten se kannattaa naulata sieltä täältä kiinni, jotta se pysyy suorassa seinää vasten. Loisto idea!

Tuskin maltan odottaa Helsingin Kevätmessuja ja sen ideoita. Odotettavissa on varmasti samaa henkeä olevia juttuja.


 Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)