keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Ruskan värejäIsot vaahterat pihallani on pudottanut lehtiä. Piha vaipuu uneen ja linnut valmistautuvat tulevaan talveen. Pihatyöt ja kasvihuone odottaa viimeistelyä ja sitten jään odottamaan kevään tuloa.
Tämä syksy on tarjonnut huikeita ruskan värejä, jopa tällä eteläisessä suomessakin. Henkeä salpaavaa väri-iloittelua ja pakkasen puremia kukkia. Näillä jaksaa hyvin pimenevät illat ja sateiset päivät.


9 kommenttia:

 1. Haavat ja vaahterat ovat viime päivinä loistaneet väreillään. Sitä ennen meillä oli pitkään tasaisen vihreänkeltaisen ruskeaa. Yksi kunnon pakkasyö ja värit tupsahtavat esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ollut pakkasta öisin. Kasvihuoneen mittari näytti jopa -5 astetta! talvi tulee. Onneksi nyt saa nauttia lämpöisistä päivistä. Sunnuntain "hellettä" odotellessa.

   Poista
 2. Aika hitaasti on ruska tullut tänne meille, kun on ollut niin lämmintä. Pari pakkasyötä paransi tilannetta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat ruskakuvat. Pian saadaan taas odotella uutta kevättä. Mutta on se hyvä olla tällainen paussi puutarhan osalta ,niin jaksaa sitten taas. Niin tulin vierailulle . Minulla on myös puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila.Täytyypä käydä vastavierailulla sinun blogissa. Minäkin harrastelen kutomista talvella. Oman hyötypuutarhan suunnittelu alkaa kuitenkin jo tammikuun tienoilla, joten aika kokonaisvaltaisesti vie koko vuoden tämä harrastus.

   Poista
 4. Todella kauniita ruskakuvia! Vaahteran syksyiset sävyt kuuluvat mielestäni upeimpien joukkoon. Meillä tosin ei ole kuin yksi mongolianvaahtera, mutta ihailen vaahteroita esim. kävelylenkeillä. Tämä syksy on ollut kyllä ruskan puolesta tosi hieno. Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipppa Tiiu ja tervetuloa lukijaksi!! Eilen kaikki lehdet tippivat meillä puista ja nyt odottaa haravointi urakka. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita!!

   PoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)