lauantai 12. heinäkuuta 2014

Antiikkiviikonloppu Fiskarsissa ja Billnäsissä

Aurinko paistaa ja linnut laulaa. 

Lomailtu on kirjaimellisesti ja pihalla ei ole kuin oltu ja lököilty. Matot olen sentään pessyt ja hyötytarhaan laittanut toistamiseen salaatit ja pinaatit, koska kylmä vei enismmäisen sadon. 
Toissapäivänän käytiin Fiskarssin antiikkimessuilla ja eilen käytiin Billnäsin perinne- ja antiikkipäivillä. Molemmissa on oma viehätyksensä. 

Fiskarsin messuilta löytyy asiantuntijat ja laatutavara ja hinnat ovat sen mukaiset. Hyvä paikka, jos etsii jotain tiettyä juttua tai haluaa satsata antiikkiin tai muotoiluun. Billnäsin antiikkipäivillä on sitten nämä "jobbari" myyjät, jotka ehkä ovat enemmän autokauppias-tyyppiä. Yleisesti ottaen ei mitään kovin arvokasta tai ihmeellistä välttämäät löydä, mutta hauskoja tuotteita hyvään hintaan. Ja mikä mukavinta Billnäsissä ei ole sisäänpääsymaksua!  Ja kirpputoreja ja myyntipöytiähän löytyy vähän sieltä sun täältä tapahtumien ohesta. Suosittelen lämpimästi molempia tapahtumia.

Tänään olisi tarkoitus vielä lähteä katsastamaan kirpparipöydät ja sitten alkaakin antiikkikiintiö olla täynnä taas vähäksi aikaa. 

Tässä muutama kuva pihalla kukkivista kukista. Hauska huomata, että näytän kerääväni aika voimakkaita värejä  keskikesän pihaani. Viimevuotisia kuvia katsellessa huomasin, että kesä on aika myöhässä täällä meidän tontilla. Tai paremminkin, että alkukesän kukkijat kukkivat nyt yhtäaikaa keskikesän kukkijoiden kanssa, joten nyt meillä kukkii jokapaikassa. Mikä sen mukavampaa!

Ja sitten kaipaisin apua. Pihalleni on kertynyt naapureilta ja tutuilta pioneita, joita en sen enempää tunnista. Tunteeko joku näitä allaolevia pioneja?
Kurjenmiekka

Akileija ja Sormustinkukka

Jalopähkämö


Unikko

Pioni

Pioni

Pioni

Pioni


1 kommentti:

  1. Billnäsissä minäkin kävin heti ekana päivänä, kiva tunnelma ja joitakin löytöjä kesäkeittiöön ja puutarhaan tein! Eilen käväistiin Mustilassa, upeita kasvilöytöjä odottaa istuttamista!

    VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)