sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sisääntulo siistiksi

Muutama vuosi sitten sisääntuloon ja autotallin eteen laitettiin soraa ja alle vielä matot pitämään rikat pois. Vähän nurmen reuna tahtoo rönsyillä yli, mutta ne on onneksi helppo poistaa, kun eivät pääse juurtumaan pintaa syvemmälle.

Halusin pihan sorasta tiiviin ja näin syksyllä lehtien pudottua huomasin ongelman. Kun haravoin lehtiä pois myös pinta rikkoontui ja muuttui "ilmavaksi". Onneksi Bauhausissa tuli viimevuonna vastaan sähkökäyttöinen lehtipuhallin, joka on kuin tehty tähän hommaan. Se on kevyt kuin höyhen ja puhaltaa juuri tarpeeksi. Sillä saan kuivat lehdet ja mäntyjen ja kuusien neulaset pöllyteltyä kevyesti pois hiekalta, ilman että pinta kärsii. Ja se on sitäpaitsi ihan super hauskaa!

Ennen ja jälkeen kuvat kertovat kaiken!

Lehtiä ja neulasia sisäänkäynti täynnä

Minä ja lehtipuhallin

Siisti pihaPS. Muistakaahan siirtää kellot talviaikaan.

2 kommenttia:

  1. Minä haaveilen ajettavaan ruohonleikkuriin yhdistettävästä ruohosilpun ja lehtien keräimestä. Tuokin näyttää kyllä erittäin näppärälle vehkeelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sellainen olisi hieno! Lisätään se joulupukin lahjalistaan. :D Tämä toimii nimenomaan hiekalle, asfaltille, kivetyksille, jne. ja on tosi näppärä niissä.

      PoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)