sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pientä pintaremonttia vol.2

Loppusuoralla ollaan!

Nyt saimme vihdoinkin kaikki tarvittavat osat uuden kaapiston ja tiskikoneen asentamiseen. Koko viikonloppu on suunniteltu kulutettavaksi operaatioon ja niin siihen näyttää myös menevän.

Saimme perjantai-iltana purettua vanhan kaapiston ja laitettua muuten paikan valmiiksi lauantain asennusoperaatiota ajatellen. Lauantaina asensimme sitten kaapiston paikalleen, altaan ja hanan saimme asennettua pöytälevyyn ja tiskikone säädettyä paikalleen. 
Jotta yllätyksiltä ei säästytty, viemäriputkisto nousikin oikealta puolelta, vaikka olimme kuvitelleet sen nousevan vasemmalta. Joten siinä meni tovi, kun mietimme miten saamme putket laitettua niin, että uusi tiskikone mahtuisi oikealle reunalle. Ja mielusti niin, että kaikki toimisi. 

Naapurikin kävi välillä ihmeetelemässä touhuja ja saimme kuin saimmekin kaikki paikoilleen sunnuntain viimeistä silausta varten.

sunnuntain putkihässäkkä

Tänään siis on putkien yhdistämistä, sähköasennusta ja tietenkin uuden koneen eka käyttökerta.

Tänäänkään ei vältytty takapakeilta.
Sähköjä jouduttiin tuplatarkastamaan, kun virtaa ei heti tullut. Virhe löytyi nopeasti ja pääsimme jatkamaan hommia. Vanhalla, hamppu ja tahna -yhdistelmällä laitetut vesiliitokset toimivat moitteettomasti, mutta yksi uudenlainen vesitiiviste vuoti. Onneksi havaitsimme sen heti ja mitään suurempaa vesivahinkoa ei syntynyt. Se vaihtoon ja nyt on kaikki kunnossa ja kone kehrää ensimmäistä kertaa.


Valmista tuli! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)