perjantai 27. lokakuuta 2017

Jujun huone

Laskettuun aikaan ei ole enää kuin kuukaudenpäivät, joten totesimme, että olisi varmasti ajankohtahtaista alkaa laittaa pikkuherran huone kuntoon.

Nyt olimme kantaneet vain kaikki sinne kuuluva tavarat, mutta kaikki oli iloisen sekaisin ja laatikoissa.
Emme tehneet mitään pintaremonttia huoneeseen, koska pidin tapeteista ja muovimatto lattialla on varmasti kaikkein järkevin ratkaisu tähän ajankohtaan. Ne voi sitten ajan myötä vaihtaa johonkin laadukkaampaan.
Löysimme hoitopöydän käytettynä Tori.fi:stä todella halvalla. Se vaikutti eniten toimivalta, hoitopöytiä etsiessäni ja korkeus oli täydellinen tällaiselle lyhyemmälle henkilölle, kuten minä olen.
Tarvikkeet ja valon saa kätevästi oikeanpuoleiseen lokeroon ja hoitoalustan vasempaan. Alle mahtuu kätevästi vaipat ja muu tilpehööri ja vetolaatikkoon vähemmän tärkeitä juttuja. Muutaman korin voisin vielä hankkia tuohon.

Ikeasta löytyi vielä lamppu, joka oli kaukosäädettävä. Siitä löytyy himmennin ja valon värin muuttaminen 2700 K:stä, aina kirkkaaseen päivänvaloon, 4000 K:iin. Täydellinen hoitopöydän kulmalle. Yöllä voi pitää sitten himmeää keltaista valoa, jotta vaipanvaihto hoituu hillityssä hämyssä ja Juju oppii, että yöllä ja päivällä on eroa.


Toiveena on, että Juju nukkuisi heti omassa sängyssä ja jos mahdollista omassa huoneessa. Myös sänky löytyi kympillä kierrätyksestä! Kaupanpäällisiksi tuli vielä useampi patja lakanoineen. Tässä kohtaa ajattelin taas myös itseäni ja sitä, että sängyn pohja oli korotettavissa. Nyt ei tarvitse selkä vääränä sitten nostella Jujua sängystä, kun pohja on nostettu korkeuksiin.

Hauska kuninkaallinen verho sängynpäätyyn löytyi Ikean halpanurkasta ja makuupaikka on täydellinen meidän pikku prinssille. Oma kroko kainaloon ja untenmaille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)