sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Slow Food Festival

 
Olemme käyneet mieheni kanssa lähes joka vuosi Fiskarsissa Slow Food Festivaalilla. Jotenkin en aiemmin ole oikein löytänyt mitään ostettavaa, mutta tänään löytyi! Ehkä nälällä oli asian kanssa jotain tekemistä, mutta matkaan tuli aivan taivaallisen hyvää possumakkaraa, joka oli maustettu todella tuhdisti. Lisäksi herkullisia Stenkullan tilan luomukanamunia, jotka ovat vaan NIIN paljon parempia kuin kaupasta ostetut. Ja miehelle tuli mukaan vielä Tenholassa tehtyä juustoa, joka ei kyllä ollut minun makuuni, joten hän herkutelkoon sillä.
 
Hauska uusi tuttavuus oli Fiskarsin vanhassa veitsitehtaassa aloitteleva Rekolan panimo. Hienoa saada oma pienpanimo tänne Raaseporiin, josta saa ostaa sitten erikoisuuksia. Odotan mielenkiinnolla, kun he saavat toimintansa oikein kunnolla käyntiin ja saavat oman myymälänkin toimintaan. Kesällä kannattaa varmasti käydä siellä!
 
Ja mitä näihin luonnonlääkkeisiin tulee, niin matkaan tarttui Nummitarhan Propolisuute. Se on valmistettu mehiläisen kittivahasta ja pitäisi olla ikivanha luonnon antibiootti. Pitäisi toimia myös mm. laastarina ja poistaa hyönteisten puremien kutinan, eli sitä voi käyttää kuulemma niin sisäisesti kuin ulkoisesti.
 
Ja eihän tällaisessa tapahtumassa voi käydä ilman, että olisin piipahtanut Billnäsistä Fiskarsiin muuttaneeseen Secret Garden myymälään. Oikein avarat ja kivat tilat olivat saaneet ja tavarat olivat aivan toisella tavalla esillä. Tällä kertaa kuitenkin maltoin itseni ja en ostanut mitään.
 
Kaiken kaikkiaan mukava tapahtuma, jota odotan taas tulevaksi.
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)