maanantai 14. huhtikuuta 2014

Indiedays ja inspiraatioita


Lauantaina Ravintola Sipulissa Helsingissä Indiedays järjesti kutsutuille bloggaajille inspiraatio-päivän. Minua sinne ei kutsuttu sen takia, että olisin suomen ykkös bloggaaja, vaan tieni kulki sinne ihan töihin. Olin Lumenen osastolla tekemässä pikapuunauksia ennen kuin ihmiset siirtyivät seuraavalle osastolle ottamaan kuvan itsestään. Ja väkeähän piisasi, joten tämä jäi ainoaksi kuvaksi sieltä. Mutta mukavaa oli ja oli oikein inspiroivaa ja hyödyllistä rupatella muiden kirjottajien kanssa.


Tänään pääsin taas vihdoin kotiin käymään ja aurinko päätti yllättää minut, kun saavuin pihaan. Matkalla kun oli satanut välillä todella reippaasti.

Joten ei muuta kuin työvaatteet nurkkaan, verkkarit ja lantsarit jalkaan, kamera kainaloon ja pihalle kuvaamaan ja katsastamaan miten siellä voidaan. Bönde-minä lähti ideointi kierrokselle.


 
Akileija oli lähtenyt kivasti kasvuun.
 
 
Samoin narsissit, jotka laitoin viime syksynä maahan.
 
 
Tämä täytyisi rakentaa valmiiksi tänä kesänä. Putki peitetään maalla, vasemmalle reunalle teen kukkapenkin ja lätäkön ympärille täytyy hankkia kiviä. Ideoita täytyy vielä teroittaa.
Tästä projektista myöhemmin lisää.
 


 
Nämä ihanuudet ilostuttaa sisääntulossa syreeniaidanteen alla.
 
 
Bongasin myös ensimmäisen sitruunaperhosen ja ison kimalaisen! Linnut eivät enää vain visertäneet, vaan se lähenteli jo karjuntaa ja pihaa reunustava puro solisi. Naapurin kukko ja vuohi vielä säesti tätä, niin että tiesi olevansa taas maalla!
 
 
 
 
 
 
 
Ja koska aurinko paistaa ja elämä on ihanaa, Labankin innostui poseeraamaan.
 
Ihana Kevät!!!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo 'Katharine Hodgkin' pikku iiris, minäkin niitä laitoin viime syksynä, mutta meillä on maa vielä paikoin ihan kohmeessa ja pienet piipot vasta kurkistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ne lähti jo hurjaan kasvuun vuodenvaihteessa joten jouduin peittämään ne risuilla ja lehtikasoilla, mutta onneksi säilyivät. Kurkin lehtien alle ja hyvin kasvavat! Ensimmäinen puski nyt sitten kasan läpi.
   Näitä pitää muuten hankkia lisää !

   Poista
 2. Näitä kevään kukkijoita jaksaa suorastaan ahmia silmillään. Sen sijaan Labania haluaisin rapsuttaa, se on niin ihanan pehmoinen ja suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuo kieltämättä aika liikkis. Todellisuudessa kaikki kolme kissaa ramppasi pihalla mun perässä onnesta soikeina, kun matte oli tullut kotiin!

   PoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)