keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kameraan uusi linssi

Olen perinyt isältäni vanhan järkkärikameran Nikon D70:nen. Laukussa oli myös muutama erillinen linssi, joita en ole aiemmin sen koomin tutkinut. Käytössä on ollut vaan peruslinssi, jolla on saanut hyviä otoksia. Muistelin, että laukussa pitäisi olla myös makrolinssi ja BINGO! Sieltä se löytyi. Tai varsinaisestihan tuo taitaa olla zoomi linssi, mutta kohtu lähellehän sillä pääsee.  Pakkohan se oli vaihtaa ja rynnätä ulos testailemaan miten tiukkaa kuvaa sillä saa.
Tässä muutamia otoksia, olkaatte hyvät!


Tuoksuköynnöskuusama

Klematis


Krookus

Narsissi

Pähkinä norkko


Alppiruusu 'Mikkeli'

Krookus

Krookus

Mustaherukka

4 kommenttia:

 1. Todella hyviä kuvia oletkin saanut. Minä olen taas vuorostani etsiny kunnon putkea kameraani että pääsis kuvaamaan pitkältä matkalta. Mutta täytyy sanoa että aika hinnoissa ovat. Eli yksi haaveiden listalta on vielä täyttymättä muiden haaveiden joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin kanssa noita linssin hintoja ja tyyriitä tosiaan ovat. Kunnon oikea makro kun olisi kiva! Mutta kiva olla haaveita ja valmiiksi lahja toiveita. Toivottavasti saan vastaisuudessa otettua monipuolisemmin kuvia. Mukavaa kuulla, että pidit näistä!

   Poista
 2. Läheltä katsoen maailma on ihmeellinen. Haaveilen joskus saavani makron ja ottavani kuvia pienen pienistä yksityiskohdista. Tervetuloa, muuten, puutarhabloggaajien joukkoon. Hienoja kuvia sait otettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekkin Riitta! Mukavaa, että oli sinunkin mieleen nämä kuvat. On tosiaan mielenkiintoista, kun pääsee tosi lähelle kuvattavaa. Siksi minullakin heti oikea makro syyhytti sormissa. Nyt kun olen päässyt tähän kirjoittelun makuun olen iloinen, että saan olla täällä muiden puutarhaintoilijoiden mukana!

   PoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)