tiistai 8. huhtikuuta 2014

Töitä ja taimia

Alkuviikko meneekin tiivistahtisesti työn merkeissä, kun olen mukana taas Tuhkimotarinoita sarjan kuvauksissa.  Toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin ja tuloksia voi ihmetellä syksyllä.
Näin lähti maanantain lehtikuvaukset käyntiin. Huom! kuvat ennen kuvauksien alkua. Pöytä ei näytä tältä myöhemmin, kun on ollut tovin työn touhussa.


Eli en ole kotosalla nyt sitten 3 päivään, joten olen värvännyt mieheni taimen hoitoon ja hyvin hän siitä suoriutuu. Hän tietää miten intohimoinen harrastus tämä on minulle, joten hän muistaa kyllä käydä kastelemassa ja lepertelemässä pikku taimilleni, jotta eivät vain kuukahda poissa ollessani.

Yleensä kyllä varaudun asiaan niin, että kastelen taimet kerralla kunnolla ja hänen tarvitsee vain seurata tilannetta.

Mutta näin reippailta taimet näyttivät, kun maanantaina lähdin kotoa.


Sisälle jäi vielä edelliskerran kylvöt, jotka ovat koulimista vaille kohta. Huomaa hieno valo, jonka hankimme messuilta. Päätin ripustaa sen kattoon kiinni koukuilla ja roikkumaan hienoilla ketjuilla. Näin saan säädettyä korkeutta tarpeen mukaan. Olen kovin tyytyväinen viritykseen.

2 kommenttia:

  1. Hienot taimet! Ja kyllä ne miehet tosiaan hyvin pärjäävät. Minulla sama tilanne loppuviikon. Oma pärjäämiseni voi olla heikompaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, hyvin on tomatit tosiaan lähteneet kasvuun. Ja niinhän ne miehet pärjäävät. Minun urakka päättyy huomenna ja pääsen sitten käymään kotosalla.

    VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Näitä luen (tuoreimmat päivitykset ylinnä)